Saturday, June 18, 2011

Shorthand Killer kami

Assalamualaikum semua,apa kabar??Hope semua sihat sejahtera!Sorry sebab lama tak update blog nie,sebab kami student PSIS masih bercuti, so cutie tak ade citer yang menarik nak di post pade anda semua.Okeyh kali nie owner blog nak cerita pasal subject yang bakal dipelajari oleh kami on sem 2 nanti,so dah bersiap sedia semua?Pasti nya ramai yang belum bersedia lagi kan??Termasuklah diri owner blog sendiri,kui..kui..kui..saya masih didalam mood bercutie!belom ready nak study!
Owh pastinya juga readers semua dah tau kan apa subject yang sangat digeruni oleh kami semua sebagai student sains kesetiausahaan.Yes, Betol lah tu tekaan anda semua!Camne boley taw nie?hehe so doakan lah kami semua berjaya menakluki satu-satunya subject nie!Seperti yang sedia maklum pada entry yang lepas, korang semua mesti dah tau kutt rege buku nie.Tak taw??Kantoi sudah bahawa anda semua tak mengikuti vlog saye!Ish...tak mengapa (aiman tak kesah) tapi tu aiman yang kata say pulak kata ape???


kenapa la si BRYAN COOMBS nie buat buku macam neh


korang faham????cube2 la yer.....


banyak-banyak mengucap yer :)


So????Ade bran??hahahah tak pe, susah-susah dahulu senang-senang kemudian! :)
Usaha tanda kejayaan.

10 comments: