Saturday, May 14, 2011

Tahniah...Tapi?????

yeahhh...Assalamualaikum semua!kini kita kembali bercerita tentang RESULT!!
warggghhhh tahukah kamooo semua yg result Exam sesi dis 2010 dah kuar???TAHNIAH la kepade mereka yang dapat keputusan yg AWESOME!Owner blog ini sangat gembira tok chek keputusan den,tapi........kenape result saye kene TAHAN???????100% fikiran ku tertanya-tanya.
Bukan setakat saye sorang jer RESULT kene tahan...MEJORITI classmate saye pon ramai yg kene tahan...Setahu saye,saye tak pernah terima surat saman,Nak kate hutang poli pon dah bayar habis before EXAM hari tuh.Ramai pula yang kate mungkin sebab "BAS" kini(feb2011) PSIS kan dah ade kan pengangkutan baru untuk pelajar-pelajar psis.sebulan kene bayar RM10.00 untuk duet bas.Kalau dikira dri FEB-APRIL..total duet bas RM30.00 la kan..tapi saya Dah lunaskan duet bas RM30.00 tu!!!!!!
Dengar kate duet kami bayar tu bendahari kelaskami yang kutip,then bendahari serahkan pade class rep,tapi tadi call class rep dier kate dah bagi PUAN(PA DSK1B),saya percaya class rep saya!.
Mungkin semua ini atas PERTANGGUNGJAWABAN PA DSK1B la kut...hope semua nye berjalan lancar...Thats all..untuk cara-cara semak keputusan exam boleh view pic di bawah ") ->

STEP 1


STEP 2


STEP 3


STEP 4

Kawan-kawan...ape lagi chek la RESULT anda semua!!!HOPE semua nye GREAT!!

P/S : STEP 4 tu adalah page yang paling aku tak suke tengok!!!