Sunday, April 24, 2011

Tamat Sudah ")

Yeaaayyyy!
Tamat sudah paper kami DSK 1..
Alhamdulillah ape yang di"target" semuanye masuk
dalam paper!Great kan?
So 21th april pon dah lama berlalu,sekarang pon da 25 april
ini bermakna student DSK 1 dah bersantai-santai dah pon kat rumah masing-masing.
wargh..untuk sesi ni cutie agak lama,
2 bulan,cukup lame larh 2 bulan kan?
ape patut buat agaknya dalam 2 bulan?
kawan2 ade plan ker??
ce cite sikit ape plan korang sume?
Kerja,Holiday,or dok umah? ataupun buat sesuatu yang telah dirancang?
Cool sesuatu yang dirancang??ape yer??

Business?? Awesome kan? rupanye one of my classmate dah join own n internet Business dah ") Ain Nazira, dier kate best n enjoy, so tambah bersemangat lah saya!
3 weeks Before exam and cutie sem nie pun Saya dah plan nak buat internet business, xsangka pulak after exam and now semangat tu makin berkobar-kobar!!!!
Hope it will work and membuahkan hasil yang setimpal.
Insyaallah nanti bile plan menjadi saya akan bagi tahu secepat mungkin pade semua!
now tga search Material n tutorial nak buat benda tuh ") i will tell u alz nanti

DOA KAN KEJAYAAN BUSINESS PERCUBAAN SAYA!!!

No comments:

Post a Comment