Sunday, April 24, 2011

Tamat Sudah ")

Yeaaayyyy!
Tamat sudah paper kami DSK 1..
Alhamdulillah ape yang di"target" semuanye masuk
dalam paper!Great kan?
So 21th april pon dah lama berlalu,sekarang pon da 25 april
ini bermakna student DSK 1 dah bersantai-santai dah pon kat rumah masing-masing.
wargh..untuk sesi ni cutie agak lama,
2 bulan,cukup lame larh 2 bulan kan?
ape patut buat agaknya dalam 2 bulan?
kawan2 ade plan ker??
ce cite sikit ape plan korang sume?
Kerja,Holiday,or dok umah? ataupun buat sesuatu yang telah dirancang?
Cool sesuatu yang dirancang??ape yer??

Business?? Awesome kan? rupanye one of my classmate dah join own n internet Business dah ") Ain Nazira, dier kate best n enjoy, so tambah bersemangat lah saya!
3 weeks Before exam and cutie sem nie pun Saya dah plan nak buat internet business, xsangka pulak after exam and now semangat tu makin berkobar-kobar!!!!
Hope it will work and membuahkan hasil yang setimpal.
Insyaallah nanti bile plan menjadi saya akan bagi tahu secepat mungkin pade semua!
now tga search Material n tutorial nak buat benda tuh ") i will tell u alz nanti

DOA KAN KEJAYAAN BUSINESS PERCUBAAN SAYA!!!

Monday, April 11, 2011

Ambil Perhatian! JADUAL EXAM "JP"

Dimaklumkan Jadual Peperiksaan Akhir Semester Sesi Disember 2010 boleh dirujuk di tempat berikut:

a) Papan Kenyataan Jabatan
b) Papan Kenyataan Unit Peperiksaan
c) Laman Web PSIS













d) Salinan jadual disediakan di kaunter jabatan akademik masing-masing

Pelajar dikehendaki hadir untuk menduduki peperiksaan pada tarikh, masa dan tempat yang telah ditetapkan. Sila patuhi segala arahan dan peraturan yang terkandung dalam Buku Arahan-arahan Peperiksaan dan Kaedah Penilaian (keluaran 12 Februari 2009).

Kepada semua pelajar diucapkan selamat menduduki Peperiksaan Akhir Semester. Semoga berjaya.

Semoga Berjaya semua !!!!

Saturday, April 9, 2011

Hellow semua!
Sorry dah seminggu tak update blog nie
Buzy sikit study. Exam da dekat!
seramnye lah. wish me luck on exam.

Okeh, entry kali nie nak cerita tentang
event ataupun TUGAS yang diberi oleh lecturer
kepada 3 class DSK Sem 1.
DSK 1(B) harus melaksanakan event
JP "RETRO SPORTS DAY"!!
Wah RETRO sungguh tajuk yang diberi.
untuk kami,RETRO bermaksud Tradisional ,
Sports adalah sukan ataupun permainan,so kesimpulannya adalah
permainan tradisional. Gempak kan title kami??
Macam-macam jenis permainan yang DSK 1(B) adakan,
antaranya Boling Padang, Ikatan Kasih, Galah Panjang, Layang-layang,and banyak lagilah! Yang pastinya memang sangat Fun & Happening!!
Terima kasih daun keladi juga kepada student DSK 1(B) dah bagi kerjasama yang
teramat BAIK!!!

Jp "RETRO SPORTS DAY" diadakan pada 23 & 24 hb Feb. Tepat jam 5:00 ptg - 7:00 ptg
bertempat di Padang Besar Psis dan Dewan Serbaguna Psis....
Nak tahu macam mane meriahnya JP "RETRO SPORTS DAY"?? Sila lah review pic di bawah :)