Monday, March 28, 2011

Konvokesyen Psis

Hari ini student2 DSK masih ade class,
minggu lepas start from hari RABU student DSK 1(B)
sudah pun pulang kerumah hingga hari isnin.Selase ade class lagi,
Habis minggu nie hari Jumaat semua dah boleh pulang!!untuk seminggu.
18 April Final Exam sudah start!Amazing kan?wish most of luck for All
students.Mengerikan pon ade juga coz nie FIRST EXAM untuk kami semua setelah 1 sem bertapa mununtut ilmu di Politeknik Sultan Idris Shah nie (psis).

Untuk 2 hari yang lepaspunya cerita,Politeknik Sultan Idris Shah (psis)
ade KONVOKESYEN KE-6 (betul ke ejaan saye?) juga PESTA KONVOKESYEN.So TAHNIAH pade senior2 yang dah GRAD tu!!teruja rasanya kan???Kami bile pula??Insyaallah satu masa nanti(5 sem lagi).Dengar kata Majlis Konvo berjalan dengan lancar,pesta Konvo juga mendapat sambutan orang ramai!ramai sangat orang datang,bukan datang untuk KONVO,tapi
untuk menapak kat KARNIVAL tuh,,macam2 ade,orang jual itu,jual ini,ish2.

Hari ahad pula dengar cite ade autoshow.Macam2 colour ade,jenis,juga corak,fuhhhh pening pale tengok,ade mickey mouse lah,,brucee lee lah.SANTEK2 semuanye.sila-sila lah enjoy kereta2 di bawah nie :)


















No comments:

Post a Comment